Γεωργιάδης: Θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους, όσο μπορούμε περισσότερο

Στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με θέμα «Ο κοινωνικός διάλογος και η κοινωνική προστασία για τη δημιουργία ανθρωποκεντρικών πολιτικών», το οποίο διεξάγεται στη Μαδρίτη, συμμετέχει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατά την είσοδό του, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Στην πρώτη μου συμμετοχή ως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εργασίας της Ε.Ε. στη Μαδρίτη, θα λάβω μέρος στον ευρωπαϊκό διάλογο για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Θα είναι μία σημαντική συνάντηση. Στόχος μας είναι και, μέσω της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, να στηρίξουμε τους εργαζόμενους στη χώρα μας, όσο μπορούμε περισσότερο. Όλα θα πάνε καλά». 

To άρθρο Γεωργιάδης: Θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους, όσο μπορούμε περισσότερο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate