Ελλάδα

Βόρεια Ελλάδα: Βλάβη στο 199 και στο 100 – Στο 112 οι κλήσεις

Προβλήματα με τις επικοινωνίες παρουσιάζονται στη Βόρεια Ελλάδα επηρεάζοντας ακόμη και τη λειτουργία του 199 της Πυροσβεστικής και του 100 της Αστυνομίας με τις κλήσεις να προωθούνται στον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112.

Οι πολίτες που θέλουν να καλέσουν την πυροσβεστική, στην περιφερειακή ενότητα των Σερρών και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ειδικότερα το Πυροσβεστικό Σώμα σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ανακοινώνουμε ότι, λόγω βλάβης στο δίκτυο τηλεφωνίας 199, στα Περιφερειακά Κέντρα Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, οι πολίτες θα πρέπει να καλούν στον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112.

Σε περίπτωση αποκατάστασης της βλάβης, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω βλάβης στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας των τηλεφωνικών κέντρων άμεσης επέμβασης «100» και των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών παρακαλούνται οι πολίτες να καλούν στον Ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης «112» για άμεση επικοινωνία με τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής.

Σε περίπτωση αποκατάστασης της βλάβης, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button