«Βόμβα» Βαρουφάκη! «Να μην αποκλειστεί στο κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και εξέφρασε την άποψη πως δεν πρέπει να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Όχι! Το λέω με βαριά καρδιά» απάντησε ο κ. Βαρουφάκης στη σχετική ερώτηση του Σπ. Λάμπρου και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να μην υπάρχει το κόμμα Κασιδιάρη, να μην υπάρχει το αβγό του φιδιού που είχε εκκολαφτεί, αλλά αυτά παθαίνουμε… όταν η Αριστερά αποτυγχάνει να οργανώσει την αντίσταση στη λεηλασία των πολλών σε περίοδο κρίσης, το αβγό του φιδιού εκκολάπτεται».

Ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ακόμη ότι «δεν είναι ποτέ λύση στο όνομα να καταπολεμήσεις ένα κόμμα που μάχεται τη Δημοκρατία «να ακρωτηριάσεις την ίδια τη Δημοκρατία».

Μίλησε επίσης για «διαφήμιση» στο κόμμα Κασιδιάρη που βοήθησε να έχει ποσοστά στις δημοσκοπήσεις που το φέρνουν στη Βουλή, παρότι «κατεβάζουν εδώ και δύο μήνες τη μία ανόητη τροπολογία μετά την άλλη», όπως ισχυρίστηκε. «Πρέπει να τους συντρίψουμε στις κάλπες» τόνισε.

To άρθρο «Βόμβα» Βαρουφάκη! «Να μην αποκλειστεί στο κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate