Βόλος: Πλημμύρισαν συνοικίες τα ξημερώματα – «Το νερό περνούσε το πεζοδρόμιο»

Η δυνατή νεροποντή τα ξημερώματα στην περιοχή του Βόλου προκάλεσε πλημμύρες στις συνοικίες της Νεάπολης και των Αγίων Αναργύρων. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το νερό ανέβηκε δέκα εκατοστά πάνω από το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα καταστήματα.

Όπως έγινε γνωστό, η Πυροσβεστική, κλήθηκε να παρέμβει στην περιοχή και σε τέσσερις από τις οκτώ περιπτώσεις χρειάστηκε να γίνει άντληση υδάτων και στις δύο συνοικίες. Επίσης, η Πυροσβεστική έστησε αντλίες και στην οδό Λαρίσης για το λόγο ότι το νερό στο ρεύμα από Βόλο προς Λάρισα, είχε ανέβει δέκα εκατοστά πάνω από το οδόστρωμα.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο Βασίλης Ηλιόπουλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων που βρίσκονταν με εθελοντές έξω με το ξεκίνημα της κακοκαιρίας, συμβάλλοντας στο έργο των υπηρεσιών, «από τις τέσσερις το πρωί κλείσαμε την Λαρίσης στο ρεύμα προς τη Λάρισα από τον πρώτο κόμβο στο ύψος της Αθηνών μέχρι και την Νεαπόλεως, γιατί το νερό περνούσε το πεζοδρόμιο και η διέλευση των αυτοκινήτων προκαλούσε κύματα, με το νερό να μπαίνει στα καταστήματα. Αυτή τη φορά είχαμε χαρτογραφήσει τα φρεάτια που ήταν καθαρά αλλά δεν μπορούσαν να απορροφήσουν τον όγκο του νερού. Το νερό ήταν τόσο που πετάχτηκαν έξω οι υπογειοποιημένοι κάδοι και χρειάστηκε και εκεί να αντλήσουμε το νερό για να επιστρέψουν στη θέση τους».


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.