Βόλος: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό για την 24η αγωνιστική της Superleague, γνωστοποιώντας ότι τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο στους κατόχους διαρκείας αλλά και στα μέλη του συλλόγου.

Παράλληλα, η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε πως από την Τρίτη (15/2) θα τεθούν στην κυκλοφορία, μίνι εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα τιμώνται στα 75 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι στους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του Βόλου, αρχής γεννομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ΔΕΝ θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Το ίδιο θα ισχύσει και μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, είτε η ομάδα μας μετέχει στα play off είτε στα play out.

Για το λόγο αυτό, και προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι φίλοι της ομάδας μας δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, από αύριο θα κυκλοφορήσουν mini εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα τιμώνται 75 ευρώ, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του Βόλου.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθεύονται τα mini εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.»

To άρθρο Βόλος: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο ματς με τον Ολυμπιακό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.