Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Μενδώνη για την «έξωση» του ΣΕΑ: «Εκδικητική ενέργεια»

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξεπάλυσε βολές κατά της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη με αφορμή την απόφαση για παραχώρηση του κτιρίου που στεγαζόταν ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ).

Ο ΣΥΡΙΖΑ τόνιζε ότι η απόφαση σημαίνει «έξωση» για τον ΣΕΑ και πάρθηκε εκδικητικά από τη Λίνα Μενδώνη, επειδή ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαίων είχε φιλοξενήσει στα γραφεία του εκδήλωση για το πολύνεκρο ναυάγιο με μετανάστες που έγινε προ καιρού στην Πύλο.

«Η κυρία Μενδώνη δείχνοντας για άλλη μια φορά το αυταρχικό της πρόσωπο στον πολιτισμό, χθες βράδυ με Υπουργική Απόφαση, ανακάλεσε την παραχώρηση του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τόνιζε ότι η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη: «δεν μπόρεσε να ‘’συγχωρέσει’’ στον ΣΕΑ το γεγονός ότι φιλοξένησε στα γραφεία του εκδήλωση για το ναυάγιο στην Πύλο, που συγκλόνισε τον πλανήτη και η διερεύνηση των ευθυνών του έχει κινητοποιήσει τα ευρωπαϊκά όργανα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η απόφαση της Λίνας Μενδώνη είναι: «Ξεκάθαρο σήμα μηδενικής ανοχής στην διαφορετική άποψη και σε κάθε φωνή κριτική και είναι προφανές ότι με τέτοιες εκδικητικές ενέργειες η υπουργός Πολιτισμού προσπαθεί να επιβάλει γενικό σιωπητήριο».

«Στεκόμαστε δίπλα στον ΣΕΑ, δίπλα στους ανθρώπους του πολιτισμού. Η απόφαση Μενδώνη για την έξωση του ΣΕΑ πρέπει να ακυρωθεί», κατέληγε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

To άρθρο Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Μενδώνη για την «έξωση» του ΣΕΑ: «Εκδικητική ενέργεια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate