Βασιλική Βλάχου: «Έξι υπογραφές στελεχών της ΕΥΠ είχε η επισύνδεση Ανδρουλάκη»

Τις πληροφορίες ότι το αίτημα για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη έφερε τις υπογραφές έξι υπηρεσιακών στελεχών της ΕΥΠ, επιβεβαίωσε η εισαγγελέας της Υπηρεσίας, Βασιλική Βλάχου, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Η κυρία Βλάχου είπε ακόμα ο έλεγχος πριν από κάθε παρακολούθηση είναι ουσιαστικός – καθώς και ότι έχει ζητήσει να προσκομίζονται όλα τα στοιχεία που επιβάλλουν μία επισύνδεση προσθέτοντας ότι αν αυτά δεν είναι αρκετά, τότε απορρίπτεται το αίτημα της ΕΥΠ.

Κοντολέων: Ουδέποτε ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για καμία άρση – Φέρεται να επιβεβαίωσε ο Ρουμπάτης την παρακολούθηση Σαγιά και Πιτσιόρλα και επί ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η κα Βλάχου φέρεται να είπε στην επιτροπή ότι γίνεται πάντα ουσιαστικός και έντονος έλεγχος για να δοθεί σχετική έγκριση. Ακόμη, φέρεται να δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα είχε απορρίψει πάνω από 140 σχετικά αιτήματα για παρακολουθήσεις και υπογράμμισε πως για να προχωρήσει ένα τέτοιο αίτημα χρειάζεται πέντε υπογραφές.

Υπενθυμίζεται ότι υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την ακρόαση πρώην και νυν διοικητών της ΕΥΠ, αλλά και προσώπων που φέρονται να συνδέονται με την επισύνδεση στο κινητό τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη.

To άρθρο Βασιλική Βλάχου: «Έξι υπογραφές στελεχών της ΕΥΠ είχε η επισύνδεση Ανδρουλάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.