Βασίλης Στίγκας: Δεν θέλω ομοφυλόφιλους στους Σπαρτιάτες – Ανήθικο να φιλιούνται δημόσια δύο άνδρες

Ως σύγχρονος θεματοφύλακας της ηθικής και των θεσμών εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, τονίζοντας ότι το να φιλιούνται δύο άνδρες δημόσια δεν είναι ηθικό και προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θέλει ομοφυλόφιλους στο κόμμα του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα, ο Βασίλης Στίγκας είπε μεταξύ άλλων ότι τον ενοχλεί «η χαλαρότητα των θεσμών και της ηθικής», επειδή δύο άντρες φιλιούνται δημόσια αλλά ότι δεν τον ενοχλεί ένα φιλί μεταξύ άντρα και γυναίκας «γιατί είναι κάτι το φυσιολογικό».

Ειδικά για τα θέματα γάμου και υιοθεσίας μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών έκανε λόγο για «μοντερνισμό» και για «νέα τάξη πραγμάτων», σημειώνοντας ότι «δεν καταλαβαίνει» γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση.

Όσα είπε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας:

 • Β.Σ. Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Ο καθένας το τι κάνει στο σπίτι του δεν με ενδιαφέρει, είναι δικό του θέμα, αρκεί να μην εμπλέκονται παιδιά.
 • Γ.Λ. Ένας ομοφυλόφιλος θα μπορούσε να γίνει βουλευτής του κόμματός σας;
 • Β.Σ. Προσωπικά όχι.
 • Γ.Λ. Τι σας ενοχλεί στον ομοφυλόφιλο;
 • Β.Σ. Με ενοχλεί η χαλαρότητα των θεσμών και της ηθικής.
 • Γ.Λ. Δηλαδή, ένας ομοφυλόφιλος που φιλιέται έχει χαλαρή ηθική και ένας άντρας με μια γυναίκα που φιλιούνται δεν έχουν χαλαρή ηθική;
 • Β.Σ. Όχι βέβαια. Γιατί είναι κάτι το φυσιολογικό, έτσι μεγαλώσαμε. Η gay παρέλαση είναι κάτι το φυσιολογικό; Θα τρελαθούμε στο τέλος; Υπάρχει η δυνατότητα του ανθρώπου να εκφράζεται, αλλά δεν μπορεί να εκφράζεται δημοσίως για κάτι που πιστεύει αυτός ενδεχομένως. Δεν με απασχολεί τι κάνει κάποιος στο σπίτι του, είτε ετερόφυλος είτε ομοφυλόφιλος. Από εκεί και πέρα, εσείς θεωρείτε σωστή την εικόνα δύο άντρες να φιλιούνται στον δρόμο;
 • Γ.Λ. Δεν με ενοχλεί καθόλου, αλήθεια σας λέω.
 • Β.Σ. Εμένα με ενοχλεί. Έχουμε μεγαλώσει φυσιολογικά. Δεν υπάρχει σύγχρονος Καιάδας, ούτε θα πετάξουμε κανέναν εκεί. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα από εμάς.
 • Γ.Λ. Άρα ο γάμος και η υιοθεσία είναι πολύ μακριά από εσάς…
 • Β.Σ. Γιατί πρέπει να υπάρχει όλο αυτό; Δεν καταλαβαίνω. Είναι μοντερνισμός; Νέα τάξη πραγμάτων;

To άρθρο Βασίλης Στίγκας: Δεν θέλω ομοφυλόφιλους στους Σπαρτιάτες – Ανήθικο να φιλιούνται δημόσια δύο άνδρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate