Βασίλης Ζαγαρίτης: «Απίστευτη ομάδα φέτος ο Παναθηναϊκός – Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα από τον Ολυμπιακό»

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης έχει αρχίσει να παίρνει ευκαιρίες στην Πάρμα και εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Ιταλία, αλλά δεν ξέχασε τον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στη Nova, ο Ζαγαρίτης επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός εξέτασε την περίπτωσή του το περασμένο καλοκαίρι, σημειώνοντας ότι προτιμούσε το εξωτερικό, ενώ αποθέωσε τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς.

Απόσπασμα των δηλώσεων Ζαγαρίτη

«Είχε φτάσει μέχρι εμένα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, σίγουρα είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήθελα να γυρίσω εκείνη τη χρονική στιγμή στην Ελλάδα. Ήθελε πάρα πολλή σκέψη να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά πρώτα έπρεπε να σκεφτώ αν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα επειδή είχα μόλις καθιερωθεί εδώ και βρει τα πατήματά μου», ανέφερε ο Ζαγαρίτης. 

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Απίστευτη ομάδα έχει φέτος ο Παναθηναϊκός, έχει φτιάξει τρομερή ομάδα ο κ. Γιοβάνοβιτς. Πάντα ήθελα να παίξω σε γεμάτη Λεωφόρο, αλλά δεν τα κατάφερα».

To άρθρο Βασίλης Ζαγαρίτης: «Απίστευτη ομάδα φέτος ο Παναθηναϊκός – Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα από τον Ολυμπιακό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.