Αυτές είναι οι φυλακές που κρατείται η Εύα Καϊλή για το Qatar Gate

Στις κεντρικές φυλακές των Βρυξελλών φέρεται να έχει οδηγηθεί η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή μετά τη σύλληψή της για το Qatar Gate. 

Βρίσκονται στο κέντρο των Βρυξελλών και η Εύα Καϊλή θα μείνει εκεί έστω και προσωρινά μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης όπως αναφέρει το Mega. Στις ίδιες φυλακές είχε οδηγηθεί και ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γι0άννης Λαγός πριν εκδοθεί στην Ελλάδα.

Το Βέλγιο είναι πολύ ευαίσθητο σε θέματα διαφθοράς και αναμένεται  σκληρή στάση των αρχών των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα μετέδωσαν τα βελγικά μέσα, πρώτος συνελήφθη ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, ύστερα ο πατέρας της εντοπίστηκε έξω από ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά και ύστερα συνελήφθη η Εύα Καϊλή μέσα στο σπίτι της όπου και βρέθηκαν σακούλες γεμάτες με μετρητά, για τον λόγο αυτό δεν τίθεται θέμα βουλευτικής ασυλίας, καθώς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω.

Οργή στο μεταξύ για το σκάνδαλο υπάρχει στην Ευρωβουλή που συνεδριάζει αύριο και αναμένεται και επίσημα η καρατόμηση της Καϊλή από τη θέση της αντιπροέδρου, ενώ ορισμένοι ζητούν να παραδώσει και την έδρα της, μία απόφαση που αφορά όμως μόνο την ίδια.

Παράλληλα θα ξεκινήσουν και ανακρίσεις σε υπαλλήλους της Ευρωβουλής οι οποίοι έχουν συνεργαστεί είτε έμμεσα είτε άμεσα με τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο. Όπως αναφέρει το Mega θα υπάρχει ανάκριση και της αδερφής της Εύας Καϊλή που ήταν στενή συνεργάτης της.

 

 

To άρθρο Αυτές είναι οι φυλακές που κρατείται η Εύα Καϊλή για το Qatar Gate δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate