Αυστηρό μήνυμα της Αθήνας στα Τίρανα – Αφήστε ελεύθερο τον Μπελέρη γιατί αλλιώς ξεχάστε την Ευρώπη

Νέο μήνυμα στην Αλβανία έστειλε η ελληνική κυβέρνηση με αφορμή την σύλληψη και κράτηση του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Αναφερόμενος στο τεταμένο κλίμα Ελλάδας και Αλβανίας μετά τη σύλληψη του ομογενή μας Φρέντυ Μπελέρη ο κ. Σκέρτσος  μίλησε για απαράδεκτη και αδιανόητη συμπεριφορά των Τιράνων να φυλακίσουν τον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας δυο ημέρες προ των εκλογών. «Αν δεν εκτονωθεί η κατάσταση όπως διεμήνυσε ο πρωθυπουργός, η Ελλάδα θα ασκήσει κάθε μέσο που έχει στα χέρια της για να εμποδίσει την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας. Θα υπάρξουν συνέπειες όχι μόνο στις ελληνοαλβανικές σχέσεις αλλά και στην ενταξιακή πορεία της γειτονικής χώρας προς την ΕΕ την οποία η Ελλάδα έχει στηρίξει. Η νίκη του κ. Μπελέρη στις εκλογές επιτείνει την πίεση στις αλβανικές αρχές για την απελευθέρωσή του», τόνισε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «γίνονται συνεχώς διαβήματα και συζητήσεις με την αλβανική πλευρά. Ο κ. Μπελέρι κακώς κρατείται από τις αλβανικές αρχές».

To άρθρο Αυστηρό μήνυμα της Αθήνας στα Τίρανα – Αφήστε ελεύθερο τον Μπελέρη γιατί αλλιώς ξεχάστε την Ευρώπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate