Αταλάντα – Ολυμπιακός: Ανακοίνωσαν τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων οι Πειραιώτες

Τον τρόπο, τις ημέρες και τις ώρες που θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς με την Αταλάντα στην Ιταλία στους «32» του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη (17/2) ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας δίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας ματς με την Αταλάντα στο Europa League την Πέμπτη (17/2), τα οποία τιμώνται στα 25 ευρώ. Από αύριο (11/2) ξεκινά η διάθεσή τους σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός 

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της φάσης των «32» του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην ATALANTA, που θα διεξαχθεί στο Gewiss Stadium την Πέμπτη 17/2/2022 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στο Μπέργκαμο, ως εξής:

Την Παρασκευή 11/2 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VVIP, VIP, 33, 14, 15, 12, 16, 11, 17 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Για την αγορά των εισιτήριων από τα εκδοτήρια, θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους να κλείνουν ραντεβού από το site www.olympiacos.org.

Με την οριστικοποίηση του ραντεβού, έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από το εκδοτήριο με την επίδειξη του email καθώς και όλων των απαραίτητων παραστατικών.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας, πατήστε εδώ

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Επειδή στην Ιταλία θα γίνει ταυτοπροσωπία κατά την είσοδο στο γήπεδο απαιτούνται τα παρακάτω:

• τα εισιτήρια είναι ονομαστικά (γράφονται τα στοιχεία πάνω στο εισιτήριο) και δεν μεταβιβάζονται.

• απαιτείται να έχουν το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μηνου.

• να έχουν μαζί τους το διαβατήριο ή την Ταυτότητα που θα ταξιδέψουν.

• να φοράνε μάσκα ΜΟΝΟ τύπου FFP2.

Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται όνομα, επώνυμο, ημερομηνία και χώρα γέννησης με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ιταλική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Σε περίπτωση μεταβίβαση ή διόρθωσης πάνω στο εισιτήριο δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση». 

To άρθρο Αταλάντα – Ολυμπιακός: Ανακοίνωσαν τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων οι Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.