Ασιατικός μπακαλιάρος με μπρόκολο, μπιζέλι και φασολάκι
ΥΛΙΚΑ
4 κομμάτια κατεψυγμένου μπακαλιάρου (μοιρασμένα)
2 φλ. κατεψυγμένο μπρόκολο
1 φλ. κατεψυγμένος αρακάς
1 φλ. φασολάκια πλατιά και κομμένα
1 κ.γ. ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Για τη σος:
1 κ.σ. πάστα ντομάτας
1 κ.γ. κόλιανδρο
1 κ.γ. κάρυ
1 κ.γ. πάπρικα
1/2 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. χυμό λεμόνι
3/4 φλ. γάλα καρύδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπαγώνετε το ψάρι και τα λαχανικά. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε όλα τα υλικά για τη σος.
Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε τη σος και ψήνετε για 1 λεπτό. Βάζετε τα λαχανικά και ανακατεύετε απαλά.
Προσθέτετε τα κομμάτια μπακαλιάρου και ψήνετε 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Πηγη δημοσιεύτηκε στο
Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.