Απίστευτο σενάριο για συμμετοχή του Ολυμπιακού στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Κι όμως, ελληνική οπαδική ιστοσελίδα κάνει λόγο ακόμη και για σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να αποχωρεί από την ελληνική Superleague και να εντάσσεται στο πρωτάθλημα της Κύπρου!


 


Διαβάστε επίσης:


 


Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:


 


«Αν το δούμε και αυτό, τότε πραγματικά θα τα έχουμε δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι… απειλές του Ολυμπιακού περί αποχώρησης από τη Superleague, έχουν δημιουργήσει διάφορα σενάρια και ένα από αυτά κάνει λόγο για διεργασίες των “ερυθρόλευκων” για συμμετοχή τους στο κυπριακό πρωτάθλημα!


 


Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πειραιά θα υποβιβαστεί δύο κατηγορίες, δηλαδή στη Γ’ Εθνική, ενώ αναφορικά με την αλλαγή… χώρας, είναι κάτι το οποίο μπορεί να γίνει πραγματικότητα!


 


Ασφαλώς θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία της τοπικής ομοσπονδίας, σε αυτή την περίπτωση της Κυπριακής και wild card για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην πρώτη κατηγορία, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι θα πρόκειται για μια κίνηση η οποία μπορεί να προκαλέσει μια σειρά σημαντικών εξελίξεων και στο ελλαδικό ποδόσφαιρο.


 


Πάντως υπάρχει προηγούμενο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή ομάδων από άλλες χώρες σε διαφορετικές λίγκες, όπως γίνεται στην περίπτωση της Βαντούζ (Λιχτενστάιν – Ελβετία), της Ανδόρρας (Ανδόρρα – Ισπανία), της Μονακό (Μονακό – Γαλλία), αλλά και αρκετών ουαλικών ομάδων (π.χ. η Κάρντιφ και η Σουόνσι που συμμετέχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο).


 


Για την ώρα, όλα αυτά είναι σενάρια και ο χρόνος θα δείξει αν οι “ερυθρόλευκες απειλές” θα γίνουν πράξη και αν οι Λιμανίσιοι θα πετάξουν λευκή… πετσέτα και θα επιλέξουν ένα διαφορετικό δρόμο, από τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν μπορούν να αντέξουν το 50-50».

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.