Αοριστολογίες και φθηνή προπαγάνδα για τις απευθείας αναθέσεις

Για αοριστολογίες από πλευράς του Γιάννη Οικονόμου, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, στην απάντησή του κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, στην πολιτική αντιπαράθεση που ξεκίνησε μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει «γιουρούσι στο δημόσιο χρήμα με 6,7 δισ. απευθείας αναθέσεις».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στον Γιάννη Οικονόμου, δήλωσε: «Το σχέδιο Μητσοτάκη με την κωδική ονομασία «το μεγάλο πλιάτσικο» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Την ίδια ώρα βάζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο με φτηνή προπαγάνδα να απαντήσει για τον ιστορικό αριθμό απευθείας αναθέσεων με αοριστολογίες.

Φυσικά «το μεγάλο πλιάτσικο» Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει πριν την πανδημία. Επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν μια ημέρα πριν να πάρουν έργα και επιχειρήσεις άσχετες με τα έργα που πήραν έκαναν από τότε πάρτι καθημερινά. Απλά η πανδημία ήρθε και τους έδωσε νέες δικαιολογίες για ακόμα μεγαλύτερο φαγοπότι.

Καθώς η ελληνική κοινωνία υποφέρει από τις ανατιμήσεις, τον γενικευμένο πληθωρισμό και την ακρίβεια στην αγορά ενέργειας κάποιοι στην κυβέρνηση έχουν βρει τη μεγάλη ευκαιρία για πλουτισμό.

Το ακόμα μεγαλύτερο κακό είναι ότι περιμένουν τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης για να συνεχίσουν στην υγειά των κορόιδων.

Ξέρουν καλά όμως ότι η λαιμαργία τους θα μείνει ανικανοποίητη από την επομένη των εκλογών. Ίσως αυτός να είναι και ο μοναδικός λόγος που ο κ. Μητσοτάκης δεν σηκώνει το γάντι στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.