Αν πάνε οι νέοι στην κάλπη δεν θα προλάβει ο Μητσοτάκης να… πακετάρει είπε ο Τσίπρας από την Ηγουμενίτσα

«Δεν ζητάμε δεύτερη ευκαιρία, αλλά πρώτη ευκαιρία. Να κυβερνήσουμε με τα θέλω μας και όχι με τα πρέπει», είπε σε ομιλία του στην Ηγουμενίτσα ο Αλέξης Τσίπρας, λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία και ενόψει των εκλογών της Κυριακής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας τόνισε από την Ηγουμενίτσα ότι:

«Το 2019 έλεγαν – είπε ότι θα στηρίξουν τη μεσαία τάξη και τώρα η μεσαία τάξη ζει με κουπόνια. Κουπόνια παντού. Έχει γίνει η ζωή μας ένα pass για κάθε χρήση. Ήρθε η ώρα να δώσουμε και εμείς ένα pass στον κ. Μητσοτάκη. Ήρθε η ώρα σπίτι σου να pass».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζήτησε από τους πολίτες της Θεσπρωτίας πρώτη ευκαιρία και όχι δεύτερη, προκειμένου να κυβερνήσει με τα «θέλω» και όχι με τα «πρέπει»:

«Δεν ζητάμε δεύτερη ευκαιρία, αλλά πρώτη ευκαιρία. Να κυβερνήσουμε με τα θέλω μας και όχι με τα πρέπει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Τους αφήσαμε γεμάτα τα ταμεία για να τρώει από τα έτοιμα ο κ. Μητσοτάκης. Αυτός είχε την ευχέρεια να δαπανήσει 60 δισ. ευρώ. Αν είχαμε εμείς αυτή την ευχέρεια, θα ήταν έτσι τα σχολεία, τα νοσοκομεία;».

Σε ό,τι αφορά τη μάχη της κάλπης της Κυριακής, 21 Μαΐου, ο κ. Τσίπρας ανέφερε συγκεκριμένα ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ανοιχτό, γιατί εξαρτάται από το πόσοι και ποιοι θα πάνε στην κάλπη να ψηφίσουν. Αν πάνε οι νέοι, όσοι θέλουν να τιμωρήσουν τον κ. Μητσοτάκη, δεν θα του φτάσουν οι μέρες να πακετάρει. Πρέπει ήδη να ξεκινήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε, όπως αναμενόταν, και στο ζήτημα των υποκλοπών. «Γιατί η εισαγγελέας της ΕΥΠ είναι ακόμα στη θέση της. Πού τον κρατάει τον κ. Μητσοτάκη;», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Το θέμα είναι που έχει πάει αυτό το υλικό. Χιλιάδες gigabytes πού βρίσκονται σήμερα; Θέλει να εκβιάζει το πολιτικό σύστημα τα επόμενα 20 χρόνια;», διερωτήθηκε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο debate της 10ης Μαΐου περί φυλακών για τις παρακολουθήσεις:

«Πώς θα λογοδοτήσουν οι υπόλογοι; Με τον κ. Μητσοτάκη στην κυβέρνηση;».

To άρθρο Αν πάνε οι νέοι στην κάλπη δεν θα προλάβει ο Μητσοτάκης να… πακετάρει είπε ο Τσίπρας από την Ηγουμενίτσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.

donate