«Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στον ΣΥΡΙΖΑ…»

Στη «γραμμή» του Απόστολου Γκλέτσου για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε ο Ευάγγελος Αντώναρος στη «σκιά» της πολυσυζητημένης παραίτησης.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ανάρτησή του για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, άφησε αιχμές για τους «μνηστήρες» της νέας ηγεσίας του κόμματος, επισημαίνοντας πως «αν είχαν κουκούτσι μυαλό, θα συνέτασσαν κοινή επιστολή, ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να αναθεωρήσει την απόφαση» της παραίτησής του.

«Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στο Συριζα-ΠΣ θα έκαναν κάτι απλό: Τα μέλη όλων των κορυφαίων οργάνων θα συνέτασσαν κοινη επιστολή, θα παραιτούνταν ομαδικά και θα ζητούσαν από τον Αλέξη Τσίπρα να αναθεωρήσει την απόφαση του. Ταυτόχρονα θα ζητούσαν την άμεση επανεκλογή του. Αλλά είπαμε…αν.. », έγραψε στα social media o Ευάγγελος Αντώναρος.

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε δημόσια τη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας πως αναλαμβάνει πρωτοβουλία, προκειμένου ο τελευταίος να αλλάξει γνώμη σχετικά με την παραίτησή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκλέτσος είχε αναφέρει αρχικά σε ανάρτησή του:

«…όσοι μπορείτε   αναλάβετε πρωτοβουλίες , να  αλλάξει γνώμη  και να  είναι , ξανά υποψήφιος  ,   με τον Αλέξη  ,  αλλιώς  μαύρο  φίδι……» και λίγο μετά έγραψε:

«….αναλαμβάνω πρωτοβουλία , συγκέντρωσης υπογραφών , για να πείσουμε , τον πρόεδρο , Αλέξη Τσιπρα , να ναι ξανά υποψήφιος , πρόεδρος , αναλογιζομενος το καλο και το μέλλον , του τόπου ,…….».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.