Ανδρουλάκης για παρακολουθήσεις: Το δήθεν απόρρητο οδηγεί τη διαφάνεια στο απόσπασμα – Νέα πυρά κατά Μητσοτάκη

Και νέα επίθεση για τις παρακολουθήσεις εξαπέλυσε κατά του Μαξίμου ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκαλύπτει ένα παράκεντρο διαφθοράς κατά παράβαση του νόμου και του Συντάγματος.

Σε γραπτή δήλωσή του για τις παρακολουθήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι το «απόρρητο» δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου.

Η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

«Τις τελευταίες ημέρες διακινούνται στη δημόσια σφαίρα ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων, που φέρονται να έχουν πέσει θύματα παράνομων παρακολουθήσεων.

Το «απόρρητο», που από την αρχή της υπόθεσης έχει εργαλειοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οδηγεί τη διαφάνεια στο απόσπασμα.

Το «απόρρητο» επιτρέπει τίποτα να μην μπορεί να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί συντηρώντας μια δυσώδη κατάσταση.

Τρεις μήνες μετά την κατάθεση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου της μηνυτήριας αναφοράς μου για την χρήση του Predator στην Ελλάδα και της δεύτερης συμπληρωματικής το Σεπτέμβριο για την παράνομη παρακολούθηση μου από την ΕΥΠ, η Κυβέρνηση των «νόμιμων λαθών» και της συσκότισης δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την αποκάλυψη των υπαιτίων, που δημιούργησαν και λειτούργησαν ένα παράκεντρο διαφθοράς κατά παράβαση του νόμου και του Συντάγματος.

Αντίθετα, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές δεν προσήλθαν στην εξεταστική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου PEGA, ενώ η κυβερνητική πλειοψηφία τους προστάτευσε και από την κλήση τους στην εξεταστική επιτροπή της ελληνικής βουλής. Γιατί άραγε;

Στο σημείο που έχουμε φτάσει, το βάρος πέφτει στην ελληνική Δικαιοσύνη που οφείλει να διερευνήσει ενδελεχώς την υπόθεση.

Μετά από τόσους μήνες, πού βρίσκεται η δικαστική έρευνα; Ποια πρόσωπα από τα εμπλεκόμενα έχουν κληθεί να καταθέσουν;

Δε νοείται να τελεί η πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου στο έλεος άθλιων πρακτικών», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Ανδρουλάκη.

To άρθρο Ανδρουλάκης για παρακολουθήσεις: Το δήθεν απόρρητο οδηγεί τη διαφάνεια στο απόσπασμα – Νέα πυρά κατά Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.