Αναστάτωση στις κοινότητες Πύργου και Μονής για κλείσιμο υποστατικού τράπεζας


Την ανάκληση της απόφασης για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Ελληνικής Τράπεζας στην περιοχή τους, ζητούν οι κοινοτάρχες Πύργου και Μονής, σε επιστολή τους προς τη διεύθυνση της τράπεζας και με κοινοποίηση τον Υπουργό Οικονομικών, τους πολιτικούς αρχηγούς και την ΕΤΥΚ.


Όπως αναφέρει η επιστολή, «επικρατεί αναβρασμός και αναστάτωση μεταξύ των κατοίκων των κοινοτήτων μας, αλλά και της ευρύτερης Ανατολικής Λεμεσού», με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο υποκατάστημα που βρίσκεται στην κοινότητα Πύργου, για τερματισμό της λειτουργίας του στο τέλος του μήνα.


«Δεχθήκαμε ήδη προπηλακισμούς αφού επιρρίπτεται σε εμάς η ευθύνη για το κλείσιμο», προστίθεται και καλείται η διεύθυνση της τράπεζας να δείξει κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο σε αυτούς που την εμπιστεύτηκαν.


Το υποκατάστημα, συνεχίζει η επιστολή, εξυπηρετεί περί τις 20.000 κατοίκους, οι πλείστοι εκ των οποίων αδυνατούν να προσαρμοστούν στην τεχνολογία και ως εκ τούτου ζητείται άμεση ανάκληση της απόφασης και συνέχιση της λειτουργίας του στην κοινότητα Πύργου.


Ζητείται, τέλος, παρέμβαση από τον Υπουργό Οικονομικών και τους πολιτικούς αρχηγούς, για διευθέτηση του προβλήματος που προκύπτει.


Διαβάστε επίσης: Στην Ολομέλεια προς ψήφιση ο 3ος συμπληρωματικός προϋπολογισμός του κράτους

 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.