ΑΚΕΛ για συνέντευξη ΠτΔ στο ΣΙΓΜΑ: Κοροϊδεύει και από πάνω τον λαό


«Ο άνθρωπος που έγινε συνώνυμο με τη γιγάντωση της διαφθοράς δηλώνει ήσυχος με τη συνείδησή του», ανέφερε σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς, αναφερόμενος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΙΓΜΑ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


 


Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, «αν ο Συναγερμός δεν είχε ποδηγετήσει όλους σχεδόν τους θεσμούς της χώρας, δεν θα μπορούσε σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης να κοροϊδεύει και από πάνω τον λαό».


Αυτούσια η δήλωση


Ψες στο «Σίγμα» είδαμε τον άνθρωπο που έγινε συνώνυμο με τη γιγάντωση της διαφθοράς στην Κύπρο, να δηλώνει ήσυχος με τη συνείδησή του. Αν ο Συναγερμός δεν είχε ποδηγετήσει όλους σχεδόν τους θεσμούς της χώρας, δεν θα μπορούσε σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης να κοροϊδεύει και από πάνω τον λαό.


Διαβάστε επίσης: ΠτΔ: Σαφέστατη στήριξη σε Αβέρωφ – «Να σκεφτούν ποια θα είναι η μοίρα τους»


Ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Συναγερμός παραδίδουν μια χώρα με ρεκόρ διαφθοράς, πρωταγωνίστρια στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και εξευτελισμένη ανά το παγκόσμιο. Παραδίδουν μια πατρίδα με τη διχοτόμηση εντός των πυλών. Παραδίδουν μια κοινωνία γονατισμένη από την επιθετικότητα των τραπεζών, από την ακρίβεια και τις ανισότητες, από τα μεγάλα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο. Η συνέχιση της διακυβέρνησης και της πολιτικής του Συναγερμού είτε με τον Αβέρωφ Νεοφύτου είτε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη θα βυθίσει πιο βαθιά σε όλα αυτά τα αδιέξοδα που πληρώνει ο λαός και η πατρίδα μας.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.