ΑΕΚ: Ο ατζέντης του Άμραμπατ αποκαλύπτει πρόταση από Τουρκία

Ο Νόρντιμ Άμραμπατ βρίσκεται -ξαφνικά- κοντά στην έξοδο από την ΑΕΚ, με τα “σενάρια” να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από την Αλ Αχλί. Ο ατζέντης του παίκτη, όμως… διαψεύδει και αποκαλύπτει.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Al-Eqtisadiah”, ο ατζέντης του Νόρντιν Άμραμπατ, Ανάς Ουζίφι, αναφέρει ότι δεν υπάρχει στο “τραπέζι” ενδιαφέρον από την Αλ Αχλί και αποκαλύπτει προσφορά προς τον Μαροκινό, από ομάδα της Τουρκίας.

«Δεν υπάρχει καμία επαφή με την Αλ Αχλί, ο Νορντίν έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ», δήλωσε το πρωί ο ατζέντης του Άμραμπατ, Ανάς Ουζίφι στην εφημερίδα “Al-Eqtisadiah” για να σημειώσει στη συνέχεια ότι ο παίκτης έχει δεχθεί μόνο μια πρόταση, από σύλλογο της Τουρκίας (δεν κατονόμασε την ομάδα).

Ταυτόχρονα, ο ατζέντης του παίκτη υποστήριξε πως ο Άμραμπατ προετοιμάζεται για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα επισημαίνοντας ότι «όλα όσα αναφέρονται, πήραν έκταση λόγω social media, κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί του».

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα αραβικό μέσο, ο παίκτη ναι μεν απασχολεί την Αλ Αχλί, ωστόσο δεν υπάρχει καμία… ενόχληση προς την πλευρά του Άμραμπατ και της ΑΕΚ.

To άρθρο ΑΕΚ: Ο ατζέντης του Άμραμπατ αποκαλύπτει πρόταση από Τουρκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.