ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: «Πριν δέκα χρόνια δεσμεύτηκα στους οπαδούς – Το γήπεδο είναι η ειδοποίησή μου»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την… τιμητική του στη βραδιά τίτλου της ΑΕΚ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο της Ένωσης, μέσα στην OPAP Arena, το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, που αποτέλεσε προσωπικό του πρότζεκτ.

Μετά το τέλος της φιέστας έτσι, ο ίδιος ο Μελισσανίδης θυμήθηκε τη δέσμευσή του προς τους οπαδούς της ΑΕΚ και στάθηκε στο γήπεδο και για το μέλλον της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Μελισσανίδη

«Πριν δέκα χρόνια στο Τατόι ανέλαβα μια δέσμευση στον κόσμο της ΑΕΚ. Υπήρχαν τρία γράμματα. ΑΕΚ και η μεγάλη Ιστορία της. Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας. Η πραγματική ΑΕΚ που όλοι θέλουμε και σύντομα θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της ιστορίας της.

Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω. Η ειδοποίησή μου είναι το γήπεδο αυτό. Τώρα ειδοποιεί όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ. Ο προπονητής, οι παίκτες, ο κόσμος. Φέτος ήταν ένα συγκλονιστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο το έχει ανάγκη και μακάρι ο πρωταθλητής να κρίνεται στο τέλος».

To άρθρο ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: «Πριν δέκα χρόνια δεσμεύτηκα στους οπαδούς – Το γήπεδο είναι η ειδοποίησή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.