ΑΕΚ: Έρχεται στην Ελλάδα η οικογένεια Σέβαν Γέλοβατς – Το συγκινητικό video της Ένωσης

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι η οικογένεια του Στέβαν Γέλοβατς θα βρεθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, για να παραστεί στην τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας Γυμναστηρίου του Ολυμπιακού Κλειστού που θα φέρει στο εξής το όνομα του αδικοχαμένου Σέρβου.

Πέρα από αυτή την κίνηση στη μνήμη του Στέβαν Γέλοβατς, η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να προσφέρει το 20% της αξίας των εισιτηρίων της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ιωνικός Νικαίας, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 (17:00), στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζοντας εμπράκτως την αποστολή του.

Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο ματς Στέβαν Γέλοβατς στην ΑΕΚ ήταν στην έδρα του Ιωνικού Νικαίας (είχε υποστεί διάστρεμμα και αποχώρησε τραυματίας).

Η σχετική ενημέρωση της ΑΕΚ για τον Γέλοβατς:

“Σαν σήμερα, πριν από 12 μήνες, που πάγωσε ο χρόνος…

Όταν και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το «Γελαστό Παιδί» της «Βασίλισσας», που έγινε άγγελος στους ουρανούς, και από την αποφράδα 5η Δεκεμβρίου 2021, τη συντροφεύει και την προσέχει από ψηλά…

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ιωνικός Νικαίας, το Σάββατο (19/11, 17:00) στα Άνω Λιόσια, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Stevan Jelovac, και να διεξαχθεί παρουσία μελών της οικογένειας του αδικοχαμένου αθλητή μας. Η οικογένεια αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να παραστεί και στη λιτή τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας Γυμναστηρίου του Olympic Hall, η οποία θα ονομαστεί «ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ STEVAN JELOVAC»”.

Δείτε το υπέροχο βίντεο που έφτιαξε η ΚΑΕ ΑΕΚ για τον Στέβαν Γέλοβας. Για τον Σέρβο μιλούν άνθρωποι της Ένωσης και… συγκινούν!

To άρθρο ΑΕΚ: Έρχεται στην Ελλάδα η οικογένεια Σέβαν Γέλοβατς – Το συγκινητικό video της Ένωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.