«Αδιανόητη η αντιμετώπιση της Ελληνίδας τραυματία»

Στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Tlive” μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για την Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή (13.11.2022).

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, τόνισε ότι ήταν “αδιανόητη” η αντιμετώπιση της Ελληνίδας τραυματία από το τουρκικό κράτος. “Είναι θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. Δεν συνέβη κάτι όταν έκανε μία δραστηριότητα. Είναι μία αυξημένη υποχρέσωη της πολιτείας να παρέχει υπηρεσίες. Όταν ένας Έλληνας πολίτης στο εξωτερικό είναι θύμα τρομοκρατικής επίθεσης και είναι τραυματίας, η χώρα σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθείς και να νοσηλευτείς σε ένα νοσοκομείο…”.

Και συνέχισε: “Επιλέξαμε τη διαδρομή να γίνει με ασθενοφόρο γιατί δεν έχουμε εικόνα της κατάστασης της και αεροπορικώς δεν θα τη συνόδευε κάποιος γιατρός”. 

Ακούστε όσα είπε ο Θάνος Πλεύρης στην Τατιάνα Στεφανίδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.