Ελλάδα

Αγρότες: Παραμένουν στο μπλόκο Πλατυκάμπου – Εκλεισε η εθνική στο ύψος του Αιγίου

Για τα μέτρα ενίσχυσης που ανακοινώθηκαν σήμερα Τρίτη (13/2) μετά την συνάντηση της 15μελούς επιτροπής με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενημερώθηκαν οι αγρότες στο μπλόκο του Πλατύκαμπου Λάρισας και Αιγιάλειας.

Την ενημέρωση έκανε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου Γιάννης Κουτσούκης ο οποίο σε δηλώσεις τους προς δημοσιογράφους, υπογράμμισε πως «τα μέτρα αφήνουν ακάλυπτα θέματα, θέματα τα οποία πρέπει να διευθετηθούν». Ωστόσο, έδειξε ικανοποιημένος με τη δέσμευση του πρωθυπουργού να συναντήσει το προσεχές διάστημα επιτροπή από τη Θεσσαλία για όσα ζητήματα έχουν προκύψει μετά την κακοκαιρία Daniel.

Αγρότες για συνάντηση με Μητσοτάκη: Δεν ικανοποιήθηκαν όλα τα αιτήματα – Στα μπλόκα οι αποφάσεις

Η μετέπειτα πορεία των κινητοποιήσεων θα καθοριστεί σε συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr το απόγευμα της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου, στο μπλόκο.

Αιγιάλεια: Εκ νέου αποκλεισμός της παλαιάς εθνικής, πρόταση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Σε εκ νέου αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού, στο ύψος του Σελινούντα προχώρησαν οι αγρότες της Αιγιάλειας μετά την συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης, εισηγήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τη τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button