«Έχουμε να βελτιώσουμε αρκετά, εκτός ο Εγγλέζου»


Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν από τον τεχνικό της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το ντέρμπι που έρχεται της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια.


 


Αναλυτικά:


 


«Έχουμε βαρυφορτομένο πρόγραμμα και πολλά παιχνίδια κια πάντα επιλέγω τους καλύτερους για να κερδίσουν, αυτό θα κάνω για να έρχεται η νίκη σε κάθε παιχνίδι».


 


Για το πρώτο του ντέρμπι στην Κύπρο: «Πάντα έχω κίνητρο. Προφανώς και αυτά τα παιχνίδια είναι ωραία».


 


Για τον Πέρε Πονς: «Είμα χαρούμενος για αυτό τον παίκτη, τον γνωρίζω πολύ καλά από τη θητεία του στην Ισπανία, δουλεύει για την ομάδα και προωθείται με καλή συμπεριφορά, είναι καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει»


 


Τι ξεχώρισε από την Ομόνοια: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει ικανούς παίκτες στο επιθετικό κομμάτι – Ο Μπρούνο για παράδειγμα, παίζει γρήγορα η ομάδα, διαγώνια είναι συμπαγής, παίζει ψηλά και όταν αμύνεται το καλά. Έχει αρκετές επιλογές στο παιχνίδι της και με αρκετή δουλειά από τον προπονητή. Η ισοπαλία με τη Δόξα είναι σαν ήττα, το ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά στην άμυνα μας και τη συμπεριφορά μας. Για μένα σαν προπονητής πάντα το επόμενο ματς είναι το πιο σημαντικό».


 


Για το σκοράρισμα: «Έχουμε να βελτιώσουμε αρκετά όχι μόνο το γκολ. Δημιουργούμε ευκαιρίες και θα πρέπει να βελτιωθούμε και στα τελιώματα μας. Με ανησύχησε περισσότερο με Δόξα η συμπεριφρά που είχαμε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν είχαμε ένταση στο α’ μέρος, είναι όλα σημαντικά σε όλους τους τομείς».


 


Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Αυτός που θα είναι εκτός είναι ο Εγγλέζου, είναι άρρωστος και δεν θα είναι αποστολή. Όλοι οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά όπως και ο Πονς».


 


Η πρώτη τοποθέτηση του Ισπανού: 


 


«Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και προπονητές, σε καλό γήπεδο, περιμένουμε αρκετά καλή ατμόσφαιρα. Ο αντίπαλος παίζει στους ομίλους, θα πρέπει να κάνουμε ολοκληρωμένο παιχνίδι για να φτάσουμε στη νίκη. Θα πρέπει να βελτιωθούμε και το πλάνο μας για να φτάσουμε στη νίκη είναι να κάνουμε περισσότερα σωστά για να τα καταφέρουμε».


 

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.