Έρχεται ζέστη και σκόνη στην ατμόσφαιρα – Αναλυτικά το δελτίο καιρού


Στην ατμόσφαιρα, κατά διαστήματα θα αιωρείται αραιή σκόνη, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.


Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Το δελτίο καιρού:


Σήμερα μετά τη διάλυση της αραιής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Μετά το μεσημέρι θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη θα σημειώσει αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή ενώ την Τετάρτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.