Άντερσον για Σιπνιέφσκι: «Καταπληκτικό παιδί, δεν έκανε την καριέρα που μπορούσε»

Ο προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Ιγκόρ Σιπνιέφσκι στην Χάλμσταντ το 2003 εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατο του Πολωνού ποδοσφαιριστή.

Ο Γιάνε Άντερσον εμφανίστηκε συντετριμμένος για τον θάνατο του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα καταπληκτικό παιδί.

«Είναι πολύ λυπηρό. Τον γνώρισα και ήταν ένας πολύ καλός και ευγενικός άνθρωπος. Και ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή», ανέφερε στη Sport Expressen ο 60χρονος Σουηδός και πρόσθεσε:

«Όταν ήρθε στην ομάδα ήταν πολύ πεσμένος, σωματικά και ψυχολογικά. Είχε περάσει μια δύσκολη περίοδο. Ο Γιόνας Τερν, που τότε ήταν προπονητής, τον βοήθησε να βρει τον εαυτό του. Κι εμείς τον βοηθήσαμε να προχωρήσει. Έτσι είχε μια εξαιρετική περίοδο σε μας, έδειξε τη μεγάλη του κλάση. Μετά από έναν χρόνο έφυγε. Περνούσε δύσκολα, με διάφορους τρόπους. Όμως ήταν ένα καταπληκτικό παιδί και ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που για διάφορους λόγους δεν είχε την καριέρα που θα μπορούσε».

To άρθρο Άντερσον για Σιπνιέφσκι: «Καταπληκτικό παιδί, δεν έκανε την καριέρα που μπορούσε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.